Over ons

Over ons

 

Over mijzelf

Ik ben Niels, ik ben 18 jaar een student, ik ben met fitness begonnen toen ik 16 was. Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in fitness aan de hand hiervan probeer ik mijn eigen manier van trainen te verbeteren, anderen helpen om het sporten leuker of effectiever te maken is dan ook een passie van mij.

Ik ben langer dan 2 meter en zoals de meeste mensen hebben gemerkt die lang zijn werkt trainen in de sportschool voor lange mensen anders dan voor mensen die kleiner zijn. Sommige standaard apparaten pas je net niet perfect in, dit betekent dat je creatiever moet zijn met je trainingen en meer losse gewichten gebruiken etc.

Over Reuzenfitness

Reuzenfitness is een website die speciaal is gemaakt voor speciaal fitnessadvies voor lange mensen. Hiernaast is er ook algemene advies voor sporten in het algemeen wat voor kleine en lange mensen is, maar er komen ook artikelen die speciaal bedoeld zijn voor lange mensen. In mijn ervaring is het zo dat veel sportscholen sommige oefeningen voor lange mensen niet te doen zijn, dit komt dan vaak doordat je niet op de juiste manier kan zitten. De website zal vooral mijn eigen ervaringen bevatten die ik heb opgedaan in mijn fitness leven. De Website zal geen diepgaande de voedselprogramma’s gaan bevatten, hooguit in de voeding advies over wat ik zelf gebruik. Ik ben zelf voorstanders van zoveel mogelijk natuurlijk binnen krijgen, ik ben dan ook geen fan van teveel supplementen. Het enige supplement wat ik gebruik zijn eiwitshakes en dat is opzich ook erg minimaal.

Hoe is Reuzenfitness ontstaan?

Zoals eerder al beschreven ben ik zelf een lang persoon en in mijn zoektocht naar bruikbare informatie moest ik soms ver zoeken er ontbrak een plek waar alle informatie kant en klaar voor mij lag ik wil dus proberen met deze website dit doel te bereiken en ook andere lange mensen helpen door alles overzichtelijk klaar te zetten. Dit zal voornamelijk informatie zijn over oefeningen, welke oefeningen ik het fijnste vindt en welke oefeningen je weg van moet blijven of een waarschuwing geven dat je ervan weg moet blijven.

Hoe is de naam Reuzenfitness ontstaan?

Ik wou een website maken over fitness die zich speciaal focust op het advies voor trainingsadvies voor lange mensen. Ik dacht toen bij mezelf na over synoniemen voor lang en kwam toen op het woord reus, dit woord heeft een dubbele betekenis enerzijds lang en de anderzijds breed worden wat voor veel jongens van mijn leeftijd die fitness doen het doel is.